Daca imi actionez in judecata fostul angajator si pierd procesul, pot fi obligat sa platesc cheltuieli de judecata? Daca da, cam care este cuantumul acestora si de ce variabile depinde? Are legatura cu totalul sumei pe care o revendic? Va multumesc anticipat.
va poate lua carnetul de student
ceea ce veti face dvs va fi foarte important pentru viata dvs si orice alt conflict major viitor cu altii angajatori viitori astfel incat sa fiti vacinat si pregatit pentru lucruri de amploare ( cum ar fi concedieri sau alte drepturi), de regula drepturile nu vi se respecta de catre angajator iar cheltuielile de judecata sunt ultimul lucru care conteaza mai ales cand nu ai nimic de pierdut, decat tot ceea ce ai pierdut deja si nu ai nimic ce ti se poate lua. Cheltuielile de judecata sunt mai mult un moft, ca sa nu se faca dreptate si sa nu ai acces la justitie. Deschideti alt topic ca sa intelegeti fenomenul. Succes.
Adaug ....cheltuiala cu executorul judecatoresc in caz de neplata. (Adica va ia din nou carnetul de student)
Intradevar aceste datorii pot fi reinnoite procedural ... pana o sa isi recupereze banii, peste 2 ani si din nou peste 2 ani....Va sfatuiesc sa ganditi ceea ce este normal si corect pentru dvs. si pentru oricine care considera ca ise incalca drepturi prin abuzuri. Nu exista abuz mare si abuz mic.
Cheltuieli de judecata
Eva57
Buna ziua ,
Va rog sa-mi spuneti quantumul cheltuielilor de judecata care pot pretinse a fii achitate , in cazul unui proces de litigiu de munca intentat ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata
aditz
Buna ziua! Am si eu o intrebare. La cat se ridica cheltuielile de judecata in cazul unui proces intentat de angajator angajatului pentru recuperarea unor ... (vezi toată discuția)