avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... agent videochat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

agent videochat

buna seara! vreau sa va intreb ceva in legatura cu firmele de videochat de pe internet.. am inteles ca acestea angajaza si agenti, adica persoane care sa gaseasca modele pt videochat, iar agentii sunt platiti cu un comision din suma pe care modelele aduse de ei il castiga.. as vrea sa stiu daca aceasta ocupatie este legala? multumesc!
depinde cum le gasiti si cum le aduceti sa practice videochatul?
Nu e nimic ilegal. E job de agentie de recrutare. Evident asta in conditii normale, nu in cazul in care recrutati cu forta. :D
Singura problema ar putea aparea acolo unde in functie de ceea ce ,,practica" sau ce activitate desfasoara sa fie vorba sau nu de infractiunea de proxenetism.
Daca le recrutati cu forta va fi vorba de infractiunea de trafic de persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Videochat-salarizare RUBYS RUBYS Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Vreau sa imi deschid un studio videochat si as vrea sa stiu cum e legal sa platesc modelele. De mentionat ca ... (vezi toată discuția)
Exista sau nu dubla incriminare intre infractiunea de proxenetism prevazuta de art. 216 c. pen. austriac si art. 213 c. pen. roman ? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna seara, Va supun atentiei o problema legata de existenta sau nu a dublei incriminari a infractiunii de proxenetism in ceea ce priveste legea austrica ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna recrutarea unei persoane ? gancuta gancuta daca fetele au practicat prostitutia simai practica am dovedit cu procesele verbale de amenzi pt asa ceva inca din anul 2008 mai poate sal bage la recrutare ... (vezi toată discuția)