Daniela Camelia Nicolae 
	    	Consilier juridic

Daniela Camelia Nicolae 
	    	Consilier juridic	    

Ioana Ulmanu 
	    	Consultant resurse umane

Ioana Ulmanu 
	    	Consultant resurse umane	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 Rentzu	                   

Care este valoarea indemnizatiei de somaj pentru proaspat- absolventi si cat timp beneficieaza de somaj acestia ? (vezi toată discuția)
	                    Rentzu	                   

Care este valoarea indemnizatiei de somaj pentru proaspat- absolventi si cat timp beneficieaza de somaj acestia ? (vezi toată discuția)

DANYELY	                   

Cat este alocatia de somaj pentru o persoana care a absolvit studii superioare (diploma de licenta + master) , dar care nu a lucrat inaintea solicitarii ... (vezi toată discuția)
	                    DANYELY	                   

Cat este alocatia de somaj pentru o persoana care a absolvit studii superioare (diploma de licenta + master) , dar care nu a lucrat inaintea solicitarii ... (vezi toată discuția)

jupiter2	                   

Buna ziua. A terminat  o facultate  si m-am inscris la somaj pentru terminarea unei forme de invatamant , precizez ca am o vechime in munca de 20 de ani , cat  ... (vezi toată discuția)
	                    jupiter2	                   

Buna ziua. A terminat  o facultate  si m-am inscris la somaj pentru terminarea unei forme de invatamant , precizez ca am o vechime in munca de 20 de ani , cat  ... (vezi toată discuția)