avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... dosar divort nu gasesc timbre judiciare in bucuresti
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

dosar divort nu gasesc timbre judiciare in bucuresti

Buna ziua,

Vreau sa mi fac dosarul pentru divort si nu am gasit timbre judiciare, doamnele de la posta mi-au spus ca nu se mai gasesc, ce as putea sa fac? Pot sa platesc banii respectivi intr-un cont?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 13:04, 8 Septembrie 2011
Buna ziua incercati la trezorerie le linga tribunalul mare mai sus pe chiu girlei pe partea cu tribunalul se afla in spatele unei cladiri intrebati pe strada unde este
In conditiile in care judecatorul de serviciu va refuza primirea cererii pe motiv ca nu aveti timbre de valoarea solicitata, depuneti cererea prin posta, cu AR, si veti primi citatie cu mentiunea depunerii acestor timbre pana la primul termen.Poate pana atunci se va reglementa situatia.
Fara suparare, NU depuneti cererea prin posta. Divortul se depune personal!
Da, mai rau va incurcati daca o depuneti prin posta.
Este echivalentul ca si cum ati astepta sa faceti rost de timbre...
Va da un termen administrativ si apoi inca un termen...si apoi inca unul...
Daca incepeti aiurea procesul o sa va taraiti mult timp...si inteleg ca va cam grabiti...
Daca o sa va angajati avocat lasati-l pe el sa se descurce cu toate.
andreigrigoriu a scris:

Fara suparare, NU depuneti cererea prin posta. Divortul se depune personal!

Se poate depune si prin posta, dar la primul termen este obligatorie prezenta reclamantului.
Tocmai asta este ideea, sa castige timp pentru a gasi timbru
Ultima modificare: Marți, 6 Septembrie 2011
Marcel Mihalache, Avocat

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru laurtot laurtot cunoasteti cumva locul unde se plateste [b]timbrul judiciar[/b] si [b]taxa judiciara de timbru[/b] in situatia unui proces in Bucuresti, procesul urmeaza a ... (vezi toată discuția)
Timbre judiciare primavera1234 primavera1234 Imi puteti spune,va rog,de unde pot cumpara timbre judiciare? Am cautat la mai multe oficii postale, dar mi s-a spus ca Posta Romana nu detine momentan... (vezi toată discuția)
Probleme tranzactie alinaalina alinaalina Parintii mei au incheiat o tranzactie, scrisa de un avocat, de impartire a bunurilor comune dobandite in timpul casatoriei. Pe citatia de la tribunal scrie ca ... (vezi toată discuția)