avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Prevederi legislative privind operarea de baza de date ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Prevederi legislative privind operarea de baza de date ( clienti )

buna ziua,

Am pus bazele unui site care va administra o baza de date de clienti si vreau sa stiu cum pot face asta legal si fara sa am probleme de partea userilor si a firmelo. Ideea este ca din ce m-am documentat daca nu am acceptul celui caruia ii trimit mailul respectiv, sunt pasibil de amenda de la 5000 ron in sus.
Site-ul va avea parteneri media, care deja dispun de o baza de date si as vrea sa ma folosesc si de acele baze de date , pe langa cele care vor fi realizate. Vreau sa stiu cum pot face asta legal si fara probleme. Se vor incheia contracte intre firme, contracte de parteneriat sau cum ?

Va multumesc si va doresc o zi buna in continuare !
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 14:11, 7 Septembrie 2011
Cautati in forum, problema s-a mai discutat: www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda spam sophia13 sophia13 In cazul unui e-mail publicitar - un spam, cui i se da amenda firmei care comercializeaza produsul sau persoanei care trimite e-mailul publicitar? (vezi toată discuția)
Halal site ContSters301306 ContSters301306 trag concluzii dupa aprox. o luna de zile si am ajuns la concluzia ca site-ul asta este exact ca si realitatea : un fals plin de oameni fara valoare , ca sa nu ... (vezi toată discuția)
Bibliografie examen limba englezã, domeniul juridic Mihai555 Mihai555 Buna ziua, poate cineva sa imi dea o bibliografie pentru pregatire in vederea examenului de traducator stiinte juridice EN la CPPC? astept pe adresa de mail ... (vezi toată discuția)