avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ma poate obliga banca sa platesc?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ma poate obliga banca sa platesc?

Sotul meu aveau un credit la o banca. A murit. Polita nu acopera cauza si banca m-a anuntat ca trebuie sa platesc rata in continuare. Daca nu platesc se intampla ceva?
Cel mai recent răspuns: ContSters139791 , utilizator 17:45, 9 Septembrie 2011
deci dupa cum v-am spus mostenirea implica active si pasive, dvs veti mosteni bunurile sotului dar si datoriile, dar mostenirea poate fi acceptata sub beneficiu de inventar, caz in care patrimoniul dvs nu se va confunda cu ceea ce mosteniti, deci creditorul nu se va putea indrepta impotriva patrimoniului dvs personal, iar executarea se va indrepta strict impotriva activelor mostenite de la defunctul debitor; daca nu mosteniti nimic decat active puteti da declaratie de renuntare la mostenire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce se mostenesc datoriile unor carduri de credit ? gina tudor gina tudor Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns . Tatal meu a murit pe 31 decembrie 2009 , si a avut 2 carduri de credit fara asigurare , la TBI si la EFG . ... (vezi toată discuția)
Executare silita ovidana ovidana Sotul meu ( decedat intre timp) a luat credite de la anumite banci, in perioada in care eram casatoriti, pe care le-a garantat cu bunurile imobiliare proprii. ... (vezi toată discuția)
Overdraft nicacarmen nicacarmen Sotul meu avut un card overdraft.A decedat in luna noiembrie.Nu a avut a asigurare,era un card de salarii. M -a sunat de la banca sa platesc.Nu am facut ... (vezi toată discuția)