avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intrebare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intrebare

Poate sa-mi raspunda si mie daca un cetatean roman este condamnat cu suspendare intr-un stat din comunitatea europeana afecateaza cazierul judiciar din tara ?mai exact daca doreste sa devina politist sa-u in armata tinand cont ca se zice `` sa nu fi suferit condamnari ``etc .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:01, 8 Septembrie 2011
Nici in fisa operativa nu apare nimic.
Ca de obicei,anumite lucruri nu le poti observa decat din practica...

Raspunsul doamnei avocat Legaly nu este gresit deoarece se baza pe lege,asa cum am aratat in prima postare.
Dar...anumite rspunsuri din amintiri...pot ajuta pe forum...intrucat se bazeaza pe experienta practica.De aceea,avocatii trebuie sa aiba memorie pentru a putea reda din amintiri si prin coroborarea cu lege.
Statele straine nu fac comunicari decat daca cere statul roman si acesta nu cere...decat in anumite ipoteze...
Raspunsul colegei Legaly a fost corect intrucat nu avea de unde sa stie situatia...userului..si modul practic sau operativ in care se lucreaza in concret..desi cunoaste legea.
Ultima modificare: Joi, 8 Septembrie 2011
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amânarea aplicării pedepsei înscrisă in cazierul judiciar RazvanSorin91 RazvanSorin91 In urma conducerii sub influenta alcoolului cu o alcoolemie de peste 0,8, in urma hotararii judecatoresti ramase definitiva mi s-a aplicat o pedeapsa de 8 luni ... (vezi toată discuția)
Antecedente penale laurentiuu laurentiuu Pentru ocuparea unui post in spital (ex, medic), la dosarul pentru concurs apare si o declaratie pe proprie raspundere (sau cazier judiciar) din care sa ... (vezi toată discuția)
Ma pot prezenta la examenul pt permis daca sunt urmarit penal pt conducere fara mermis? MihaiMM MihaiMM Buna ziua ..va rog sa ma ajutati si pe mine la o problema...cu cateva luni in urma am fost prins conducand fara permis si cu numere false...atunci aveam 17 ani ... (vezi toată discuția)