avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE INM 2011-2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE INM 2011-2012

Salut tuturor!In primul rand vreau sa-i felicit pe toti cei care au trecut de prima proba si sa le urez bafta in continuare;eu nu am avut noroc nici de data asta,am facut decat 58 de puncte.:(:(:(Asta e! Incep sa ma pregatesc pentru anul viitor.
Sa-mi zica si mie cineva care este deja auditor sau care a trecut acum de prima proba dupa ce carti a invatat pentru ca eu,sincer va spun,nu stiu cum si cat sa mai invat. Am invatat dupa deak,mitrache,toader,neagu,udroiu,codurile etc si tot nu este suficient. Recunosc ca nu am fost pregatit 100%, dar ma steptam la mai mult.#-o#-o#-o
Astept niste sfaturi sincere si prietenoase de la viitorii colegi de breasla.:D:D:D
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 11:26, 8 Septembrie 2011
Nu incepeti topicuri noi pentru discutii deja existente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grup de studiu pentru inm 2010 blues_blue blues_blue Va salut si va urez inca de la intrarea mea pe forum mult noroc la vara la examen. Am dat si eu anul trecut, din pacate nu am fost in stare sa trec de grila. ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2012 Joceline Joceline :help:Care ar putea fi cei mai indicati autori dupa care sa invatam la inm ? ;) :training: (vezi toată discuția)
Admitere barou 2012 ardeleanradualexandru ardeleanradualexandru Salut ! Care sunt cartile dupa care imi sugerati sa ma pregatesc pentru admiterea in barou ? :D.... Am cateva dar nu stiu daca sunt destul de bune ... ms ... (vezi toată discuția)