avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fluturasi salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fluturasi salariu

Va rog sa-mi spuneti daca salariatii sunt indreptatiti sa primeasca la primirea drepturilor salariale, fluturasii de salariu, si care este Legea care indreptateste acest lucru, si daca o societate comerciala, a acordat tichete de masa dar nu cu respectarea prevederilor legale, iar cand s-a ajuns in instanta, printre altele, aceasta a motivat ca nu era obligata sa acorde aceste tichete ( fara sa fac proba bineinteles ), insa cele care au fost acordate au fost acordate ca `` prima ``. este sau nu corect si legal, pentru ca in lege se spune cu totul altceva. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 20:38, 10 Noiembrie 2009
Daca salariul se vireaza pe card atunci nu se mai semneaza statul.

Daca lucrurile capata valoare cand vine un control,atunci faceti sesizare la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa vs salar net Adrian2684 Adrian2684 Buna ziua , lucrez la o companie care recent dupa majorarea tichetelor de masa , au aplicat urmatoarea procedura interna pentru ca salariile sa nu fie marite ... (vezi toată discuția)
Retineri din salariu awio awio In contractul de munca semnat si inregistrat la ITM este precizat un salariu negociat care ar trebui sa il primesc lunar.Daca la aproximativ un an mai tarziu ... (vezi toată discuția)
Problema tichetelor de masa dia_cj2005 dia_cj2005 Am o mare problema...sunt angajata la o firma,avand functia de vanzatoare.Am semnat un contract de munca in care nu se specifica faptul ca noi angajatele luam ... (vezi toată discuția)