Gabriela Mihai 
	    	Avocat

Gabriela Mihai 
	    	Avocat	    

dre_andrei 
	    	Utilizator

dre_andrei 
	    	Utilizator	    

bustiuc elena 
	    	Utilizator

bustiuc elena 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

13 zile pentru sora si 7 zile pentru mama. in ce se incadreaza? lovire sau vatamare corporala? ce pedeapsa primeste? ce pot face pentru ca pedeapsa acestuia sa fie cat mai mare?
politia e partinitoare... am explicat mai sus de ce...
 Capitan Capitan 
	    	Consilier juridic

Capitan Capitan 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Costica33	                   

Din pacate, am de facut o plingere penala. Se poate depune la procuratura sau la politie? Nu prea inteleg eu diferenta. La politie se tergiverseaza si am ... (vezi toată discuția)
	                    Costica33	                   

Din pacate, am de facut o plingere penala. Se poate depune la procuratura sau la politie? Nu prea inteleg eu diferenta. La politie se tergiverseaza si am ... (vezi toată discuția)

geoadrian	                   

buna ziua,am 17 ani,am fost agresat de doi colegi de scoala,unul in varsta de 18 ani care m-a tinut,iar celalat in varsta de 16 ani mi-a aplicat 3 pumni in ... (vezi toată discuția)
	                    geoadrian	                   

buna ziua,am 17 ani,am fost agresat de doi colegi de scoala,unul in varsta de 18 ani care m-a tinut,iar celalat in varsta de 16 ani mi-a aplicat 3 pumni in ... (vezi toată discuția)

ContSters75393	                   

Buna.Va rog frumos sa imi spuneti si mie  care ar fi minimul de ingrijiri medicale ptr a se face diferenta intre art 181 vatamare corporala si care si loviri ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters75393	                   

Buna.Va rog frumos sa imi spuneti si mie  care ar fi minimul de ingrijiri medicale ptr a se face diferenta intre art 181 vatamare corporala si care si loviri ... (vezi toată discuția)