avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul fara plata

Cum se trece in pontaj concediul fara plata? Eu am gasit intr-o condica de prezenta prescurtarea I pt invoire si concedii fara retributii, insa acum parca nu mai sunt asa sigura de asta cu noul revisal deoarece s-ar putea confunda cu invoirea care nu se trece in revisal, nu?
Cel mai recent răspuns: serena82 , utilizator 10:42, 9 Septembrie 2011
CFS
Sau CFR (concediu fara remuneratie)
se gaseste undeva o lista cu simbolurile pe care trebuie sa le folosim atunci cand completam pontajele, ceva reglementat? imi puteti spune va rog de unde stiti de simbolul acesta, CFS si ce anume reprezinta? eu ma gandeam mai degraba ca s-ar prescurta CFP de la concediu fara plata. E gresita folosirea simbolului I pt concediu fara plata, de la 1 august? care ar fi
diferebta intre cele doua, invoire si concediu fara plata? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional de suspendare pt. "invoit" ? oti oti In cazul "invoirilor" adica salariati care nu mai au zile de concediu dar imi vin cu cereri de invoiri pentru diverse probleme personale... suntem obligati ... (vezi toată discuția)
Revisal concediu fara plata danyyyyy danyyyyy buna ziua, cum se inregistreaza in revisal concediu fara plata, nici nu stiu daca se inregistreaza si daca se inregistreaza unde trebuie sa se scrie de ex. o ... (vezi toată discuția)
Desfiintare loc de munca flori9 flori9 Buna ziua, Am o nelamurire in ceea ce priveste chemarea din CFP a uni angajat pt acordarea preavizului de 20 de zile, dupa care i se va desfiinta postul. ... (vezi toată discuția)