avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salvare registru revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salvare registru revisal

Am preluat datele in noul revisal dar nu pot salva registrul, care credeti ca e problema?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:17, 11 Septembrie 2011
Unde sa-l salvati?
Generare registru apoi butonul salvare pt. transmiterea modificarilor la ITM, aici, aceasta salvare nu se poate efectua, da mesaj de eroare!
Ce mesaj va da ?
,,Access to the path 'C program FilesTeamNetS.C. ...... S.R.L. 18.......septembrie 09 2011 15_52_01 ExportRegistru.xml' is denied.,,

acesta este mesajul
Incercati sa-l salvati in alta locatie ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salvare registru ana_abo ana_abo Va rog,, am preluat datele in revisal dar cand dau generare registru imi da mesaj de eroare [u],,Access to the path 'C:\Program Files\TeamNet\S.C. ...... ... (vezi toată discuția)
Revisal nou avram florina avram florina Help! [Editat] Nu pot sa export din revisalul nou informatia xml pentru a o putea incarca in sistemul online ITM. Imi da urmatoarea eroare: Access to the path ... (vezi toată discuția)
Eroare revisal ContSters138151 ContSters138151 Buna seara, La salvarea revisal-ului, dupa ce dau \"salvare\" si imi setez locatia de salvare imi apare eroarea[b] Access to the path 'C:\Program ... (vezi toată discuția)