avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori fondul proprietatea
Discuție deschisă în Bursa de valori

fondul proprietatea

ce stiti despre actionarea statului in instanta pentru recuperarea diferentei de la 1 leu la 0,6 cat a fost listata la bursa?
Cel mai recent răspuns: dan_sur_cr , utilizator 17:58, 14 Septembrie 2011
Salut , 0.6 e o cotatie de bursa ,valoarea nominala ramane 1 leu,faceti o confuzie . puteti astepta sa se faca 1leu sau mai mult.Succes.B-)
dar e vorba de despagubiri la anrp,deci statul nu ne-a dat 1 leu ,ca eu nu le pot valorifica la un leu .despre asta vorbesc
Salut, exista o asociatie care se ocupa cu problema asta , nu stiu cat succes au,sigla lor este A.P.D.A.F.D.R.R.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fondul proprietatea moldovan_paul13 moldovan_paul13 Buna.stie cineva ceva nou despre fondul propritatea?trebuia sa primesc 7 miliarde lei vechi,dar am inteles de la Tv ca s-a suspendat plata catre persoanele cu ... (vezi toată discuția)
Legea 290/2003 - actiune in instanta culcerruxandra culcerruxandra Buna ziua ! Ma numesc Culcer Ruxandra si am niste nelamuriri in legatura cu Legea 290/2003 (restituirea proprietatilor refugiatilor din Basarabia, etc...). ... (vezi toată discuția)
Actiuni fondul proprietatea - cum recuperam diferenta de valoare Dana Marin Dana Marin Familia mea e in situatia in care a primit de la ANRP actiuni la Fondul Proprietatea la valoarea de 1 ron pe actiune. Ne-au impins apoi sa le vindem doar pe ... (vezi toată discuția)