Buna ziua, as dori sa stiu daca exista o cerere tip pentru divortul de comun acord. Si daca da, cum o pot procura. Mai am nevoie sa fac si un istoric al casatoriei, sau e de ajuns aceasta cerere? Si care este procedura pentru acest tip de divort? As vrea sa stiu care este termenul sau daca exista un termen pe care il primim de la judecatorie. Precizez ca sotul meu este de acord cu divortul si este dispus sa semneze actele pentru terminarea cat mai repede si cat mai decent. Va multumesc anticipat. Adresa mea de mail este prometeus_969@yahoo.com , in caz ca va folosete pentru trimiterea cererii tip.
Calea amiabila a divortului pe care ati acceptat-o, bine ati facut, impune acel termen de 2 luni reglementat! Daca divortul s-ar fi judecat in altfel de conditii, termenul ar fi fost mai mare de 2 luni.
:-/ Oare asa sa fie ?
Daca se divorteaza din vina exclusiva a unui sot, instanta nu va acorda un termen mai mare de 2 luni decat daca se afla in vacanta judecatoreasca ;)
Divort
horodni
In cazul in care ambii soti sunt de acord sa divorteze si exista un copil major ca rezultat al casatoriei, care este cea mai simpla modalitate de divort ? ... (vezi toată discuția)