avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... semnatura electronica pentru PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

semnatura electronica pentru PFA

Va rog sa-mi spuneti daca este obligatoriu ca PFA sa aiba semnatura electronica.
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 21:32, 12 Septembrie 2011
Daca depuneti 112 sau alte declaratii care necesita o astfel de semnatura, atiunci da.
Multumesc. Asta inseamna ca o sa am probleme, pentru ca 15 septembrie e termenul limita pentru a plati impozitul, deci nu o sa pot pentru ca nu am inca semnatura electronica! Imi poate spune cineva cate zile pot intarzia cu plata fara sa iau amenda? Si imi poate cineva recomanda o firma pentru semnatura electronica care are niste preturi acceptabile? Va multumesc anticipat!
Doar declaratia 112 se depune obligatoriu on-line (cu semnatura electronica) restul se pot depune si pe hartie.
Eu stiu ca pretul este acelasi la toti (exista doar 3 firme care elibereaza), costa aproximantiv 240 lei.
daca aveti salariati si nu colaborati cu o firma care va intocmeste statele de plata atunci dvs.titularul fie va faceti semnatura fie apelati la o firma de contabilitate sau salarizare doar pentru transmiterea electronica a declaratiei D112, puteti opta daca aveti numarum mediu din anul precedent 3 salariati la depunere trimestriala prin declaratia 070 se depune pana in 25 sep.2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii pfa alisaelena alisaelena Buna seara, Am deschis un PFA cu obiect de activitate frizerie. Dupa obtinerea CUI-ului la ONRC trebuie sa ma duc in 15 zile la ANAF cu 220 si 600. Trebuie ... (vezi toată discuția)
Ce declaratii se depun online? gabi.b gabi.b Incepand cu luna august care sunt declaratiile care se depun exclusiv online? Declaratia 112 sau si declaratia 100, 300 trebuie depuse numai cu semnatura ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa la angajarea unei persoane geogiana09 geogiana09 buna ziua, am un PFA si vreau sa angajez o persoana,va rog sa ma informati ce declaratii trebuie depuse si daca trebuie sa angajez si contabil pt calculul ... (vezi toată discuția)