Multumesc. Asta inseamna ca o sa am probleme, pentru ca 15 septembrie e termenul limita pentru a plati impozitul, deci nu o sa pot pentru ca nu am inca semnatura electronica! Imi poate spune cineva cate zile pot intarzia cu plata fara sa iau amenda? Si imi poate cineva recomanda o firma pentru semnatura electronica care are niste preturi acceptabile? Va multumesc anticipat!
Doar declaratia 112 se depune obligatoriu on-line (cu semnatura electronica) restul se pot depune si pe hartie.
Eu stiu ca pretul este acelasi la toti (exista doar 3 firme care elibereaza), costa aproximantiv 240 lei.
daca aveti salariati si nu colaborati cu o firma care va intocmeste statele de plata atunci dvs.titularul fie va faceti semnatura fie apelati la o firma de contabilitate sau salarizare doar pentru transmiterea electronica a declaratiei D112, puteti opta daca aveti numarum mediu din anul precedent 3 salariati la depunere trimestriala prin declaratia 070 se depune pana in 25 sep.2011
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Declaratii pfa
alisaelena
Buna seara,
Am deschis un PFA cu obiect de activitate frizerie. Dupa obtinerea CUI-ului la ONRC trebuie sa ma duc in 15 zile la ANAF cu 220 si 600. Trebuie ... (vezi toată discuția)