avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1354 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contabilitate Pfa la angajarea unei persoane
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contabilitate Pfa la angajarea unei persoane

buna ziua,
am un PFA si vreau sa angajez o persoana,va rog sa ma informati ce declaratii trebuie depuse si daca trebuie sa angajez si contabil pt calculul salariului si dep declaratiei 112
Va multumesc si va urez sarbatori frumoase .
Cel mai recent răspuns: geogiana09 , utilizator 09:57, 11 Ianuarie 2017
Veti depune formularul 070 si apoi declaratia 112. La inceput veti transmite informatii despre contract in revisal si apoi ori de cate ori apar modificari. Cu un contabil sa colaborati daca nu doriti sa va achizitionati certificatul de semnatura electronica pentru a transmite d112 trimestrial prin internet. Detalii la adresa [ link extern ] /
va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura electronica pentru pfa adelina66 adelina66 Va rog sa-mi spuneti daca este obligatoriu ca PFA sa aiba semnatura electronica. (vezi toată discuția)
Declaratii pfa alisaelena alisaelena Buna seara, Am deschis un PFA cu obiect de activitate frizerie. Dupa obtinerea CUI-ului la ONRC trebuie sa ma duc in 15 zile la ANAF cu 220 si 600. Trebuie ... (vezi toată discuția)
Informatii cu privire la pfa simo34 simo34 va rog sa imi spuneti ce poate face o PFA,adica ce are de platit la stat si cit. Daca am angajati ce trebuie sa platesc dupa ei? (vezi toată discuția)