avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Codul de procedura penala
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Codul de procedura penala

Buna seara,

ma intereseaza sa stiu ce anume sa urmaresc cand caut cartea/Codul de procedură penală - pana la ce data sa urmaresc actualizarea?
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 16:32, 14 Septembrie 2011
dacă este ptr un examen, de obicei, odată cu publicarea datei examenului și a bibliografiei necesare, se precizează și data până la care să urmăriți actualizarea. pe de altă parte, vorbind de drept, trebuie să aveți în vedere legislația în vigoare la zi.
DA, este pentru un examen de grefier. Din pacate in bibliografie nu se specifica decat atat:
"Codul de procedură penală, cu modificările şi completările ulterioare".
Multumesc.
cand se va da examenul? daca se da anul acesta atunci veti invata din codul actual cu modificarile pana la 30 iunie 2011.
Proba scrisa este pe data de 25 octombrie 2011.
Daca in bibliografie nu se specifica nimic concret,cred ca ar trebui sa studiati dupa CPP "la zi". Din ce am vazut,ultima actualizare a fost facuta la 1 Septembrie.

Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea micii reforme intra in tematica pentru admitere inm ian 2011? Ecaterina Cucuteanu Ecaterina Cucuteanu Va rog, am nevoie si de parerile voastre: pentru admiterea INM din ian 2011, avem de invatat si modificarile aduse la CP,CPP si CPCiv. prin legea 202? ... (vezi toată discuția)
Dupa ce coduri invatati pt admitere inm? ContSters14151 ContSters14151 Buna. Anul acesta voi sustine examenul de admitere la INM si sunt foarte stresata, mai ales ca am apucat sa invat tot codul la procedura penala si aseara cand ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)