Buna ziua.Sunt in divort cu sotia de jumatate de ani ,a fost de acord sa divortam,dar cand am intentat procesul a inceput sa mi puna piedici banale.Sunt de acord ca ,copilul sa ramana la ea,sa i platesc pensie alimentara,am facut partaj ,de toate!locuim separat,nu ma lasa sa mi vad baiatul in 6 luni l am vazut de 3 ori,iar mai nou spune in instanta ca nu mi acorda divortul pentru ca sunt cu cineva!cat ma poate amana asa si ce se poate intampla cand ea a acuza de adulter ,ceea ce nu este adevarat,eu sunt cu aceasta persoana dupa despartirea noastra!o poate cita si pe ea in instanta?ce se poate intampla?ajutati ma va rog frumos!ce e de facut?!
Nu puteti diminua suma de bani stabilita.
Degeaba faceti recurs.
Puteti plati si cheltuieli de judecata pentru instanta de recurs...asa ca...daca tot nu aveti bani...lasati-o asa...
conform noului cod civil , ce mi s-ar putea intampla daca sunt deacord cu desfacerea casatoriei din culpa exclusiva a mea? pot fi obligat sa platesc daune morale paratei ? sau ce altceva as putea fi predispus sa patesc.... la urmatorul termen avem audiere de martori, iar parata vrea desfacerea casatoriei din culpa mea exclusiva!
sa va angajati avocat....si poate cita prietena ca martor( ceece banuiesc ca nu doriti) daca nu va aparati corespunzator. daca sotia nu este de acord cu divortul , trebuie sa produceti probe , sa divortati exclusiv din vina ei....nu este usor...am avut un caz care a durat 5 ani!( doar 4 luni cu avocat)
pai si tot nu m ati lamurit ce consecinte poate avea acordarea divortului din culpa mea exclusiva??platesc daune morale alte pedepse ?!eu vreau sa fie desfacut din culpa comuna ca nu am fost vinovat numai eu !!!!ea doar din rauatatea vrea sa fie din vina mea!