avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces retrocedare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces retrocedare teren

Buna ziua
Unchiul tatalui meu are un proces de multi ani cu statul pentru retrocedarea unui teren confiscat de comunisti.
Avocatii care il reprezinta sunt niste neseriosi, de 2 ori nu s-au prezentat la proces, acum are infatisare peste 2 zile si l-au anuntat ca iar nu vin.
Cum putem schimba avocatul?
Cel mai recent răspuns: Kitte , utilizator 18:30, 13 Septembrie 2011
Avocatul este destul de usor de schimbat. Pur si simplu mergeti la avocatul care doriti sa va reprezinte mai departe si incheiati un contract de asistenta juridica.
Daca doriti sa va recuperati banii reprezentand onorariu avocat, asta depinde de clauzele pe care le-ati avut in respectivul contract de asistenta juridica.
Va referiti la onorariul deja platit acestor avocati?
Ma indoiesc ca se vor recupera vreodata, desi nu au facut nimic pentru ei. I-au luat si de atunci din neprezentare in neprezentare o tin.

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat care nu te reprezinta a_gmona a_gmona Am nevoie urgent de ajutor. Avocatul care il am intr-un proces, relativ banal, nu isi da interesul deloc pentru cauza mea. Am pierdut procesul, am facut ... (vezi toată discuția)
Taxa de barou irinman irinman Sunt reclamanta intr-un proces civil. Avocatul mi-a cerut o \'taxa de barou\" de 1000 de lei la inceputul actiunii. Dupa prima infatisare, cand s-a amanat ... (vezi toată discuția)
Onorariu dosar retrocedare Marian-Dan68 Marian-Dan68 Onorariu dosar retrocedare Pentru un dosar de retrocedare m-am inteles cu avocatul ca sa-i platesc un onorariu fix si unul de success ce reprezinta 13% din ... (vezi toată discuția)