avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Locuiesc cu chirie dar nu am contract de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Locuiesc cu chirie dar nu am contract de inchiriere

BUNA SEARA
situatia mea e rea de tot.am tot incercat sa gasesc niste solutii la problemele mele dar rezultatele sunt nule.am 2copii si un mariaj reusit zic eu.dar nu am o casa.veniturile sunt bunicele ,am un loc de munca stabil dar nu reusesc sa obtin nici un fel de credit.la dosar se cere factura de la utilitati dar stam intrun apartament inchiriat fara a avea contract.deci facturile sunt achitate de mine dar nu ma ajuta cu nimic.nu vad nici o cale spre realizarea acestui plan.ppoate printre cititori exista cineva care stie o solutie. multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 02:41, 3 Septembrie 2008
rugati proprietarul sa va incheie un contract de inchiriere sau chiar un contract de comodat ( in cazul in care incaseaza chiria la "negru" adica nu doreste sa plateasca catre stat cota parte din chirie )
In baza acelui contract veti putea achita facturile in numele proprietarului dar prin chirias x-ulescu adica numele d-voastra, mai mult in baza contractului de inchiriere puteti incheia chiar d-voastra in nume propriu un contract cu o firma de furnizare televiziune prin cablu sau internet acetsea fiind considerate tot utilitati.

Incercati aceasta varianta este cea mai simpla in cazul d-voastra incheiati un contract cu proprietarul !!!!
Daca factura la electricitate se elibereaza pe numele dvs., pentu catot achitati utilitatile atunci nu este nicio problema!
La fel si cu cea de gaze sau telefonie fixa! Nu este cazul sa va complicati! Nu trebuie sa va pierdeti in alte detalii la banca daca nu vi se cer.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot rezilia înainte de termen un contract de comodat? luckro luckro Am încheiat un ,,Contract de comodat\" cu o familie de ,,ţepari\" pentru o casă formată din 3 camere, baie, bucătărie şi pivniţă. Familia este de ... (vezi toată discuția)
Tzeapa chirias doctorATU doctorATU Am incheiat contract inregistrat la circa finaciara intre proprietar si chirias in care se specifica ca ultimul trebuie sa achite chiria si utilitatile, lucru ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa 10 ani mid72 mid72 Locuiesc cu chirie intr-un ap al carui proprietar a murit in urma cu 10 ani. Platesc chiria fratilor lui. Vine acasa curentul pe numele lui, de la fisc tot pe ... (vezi toată discuția)