avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cerere prezchimbare termen de solutionare dosar la ORC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cerere prezchimbare termen de solutionare dosar la ORC

Mi-a fost amanata solutionarea unui dosar la ONRC Ilfov pt ca dosarul era incomplet.
Am depus la dosar tot ce mi s-a cerut si am facut o cerere de preschimbare pt solutionare pt data de maine 14.09.2011.
Din experienta dvs. , credeti ca mi se va solutiona favorabil o asemenea cerere de preschimbare termen?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:56, 13 Septembrie 2011
In principiu cred ca da. Va sfatuiesc sa mergeti personal la directorul ORC-ului sa-l rugati sa va solutioneze cu celeritate dosarul si nu cred ca nu o sa va ajute. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social - firma în insolvențã Cabinet de Avocat „Hulea Ionuț-Marius” Cabinet de Avocat „Hulea Ionuț-Marius” Bună seara, stimați colegi și forumiști. Supun atenției dumneavoastră umătoarea speță: Firmă aflată în insolvență, cu ... (vezi toată discuția)
Amanare orc..ce pot face? lorellay lorellay Mi-au amanat dosarul pentru niste greseli in actul constituti pana pe 08.06. POt face cumva ceva sa intre mai repede? Cum au ei comisiile?saptamanal?De unde ... (vezi toată discuția)
Termenele de solutionare a celor peste 9.000 de cereri aflate pe rolul orctb ContSters103392 ContSters103392 Buna ziua, REF: Tribunalul Bucuresti: 150 de dosare de la Registrul Comertului, analizate intr-o zi Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul ... (vezi toată discuția)