Daniela Bolog 
	    	Consultant credite si finantari

Daniela Bolog 
	    	Consultant credite si finantari	    

~ final discuție ~
 dydy16	                   

se dau fonduri nerambursabile 100%?---daca da....pe ce domeniu.
-cate puncte de lucru pot deschide ?
-cat este aportul meu din proiect?
-trebuie sa am ... (vezi toată discuția)
	                    dydy16	                   

se dau fonduri nerambursabile 100%?---daca da....pe ce domeniu.
-cate puncte de lucru pot deschide ?
-cat este aportul meu din proiect?
-trebuie sa am ... (vezi toată discuția)

erdeicristina	                   

Buna ziua tuturor . vin din nou cu o intrebare .Va rog sa imi dati si mie niste sfaturi , in ceea ce priveste ideea de afacere ... am renuntat la serviciul meu ... (vezi toată discuția)
	                    erdeicristina	                   

Buna ziua tuturor . vin din nou cu o intrebare .Va rog sa imi dati si mie niste sfaturi , in ceea ce priveste ideea de afacere ... am renuntat la serviciul meu ... (vezi toată discuția)

Doina Elena	                   

Nu prea ma pricep, dar ideea este, pot sa initiez o instruire profesionala a oamenilor din firma mea? Se acorda pentru asa ceva? (vezi toată discuția)
	                    Doina Elena	                   

Nu prea ma pricep, dar ideea este, pot sa initiez o instruire profesionala a oamenilor din firma mea? Se acorda pentru asa ceva? (vezi toată discuția)