avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... finantare pregatire profesionala - resurse umane
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

finantare pregatire profesionala - resurse umane

Nu prea ma pricep, dar ideea este, pot sa initiez o instruire profesionala a oamenilor din firma mea? Se acorda pentru asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Valentina - Diana Gheoca , Consilier juridic 16:24, 15 August 2009
Perfectionarea profesionala la locul de munca exista inca. Dar pentru asta trebuie sa aveti formator, ca sa fie recunoascuta calificarea profesionala. Exista curs de formare de formator. Daca aveti o persoana care a urmat acest curs poate face calificari si perfectionari la locul de munca.
Nu stiu cati angajati are firma d-voastra dar daca aveti manager de proiect puteti face un proiect de finantare din fonduri europene nerambursabile pentru initiere, instruire, calificare profesionala continua. Daca nu aveti manager de proiect puteti apela de firme specializate care se ocupa cu asa ceva.
AngiF

Puteti intra pentru ajutor pe linkul: [ link extern ] /
Ultima modificare: Vineri, 14 August 2009
Eugenia Angelica Fortuna, Consultant resurse umane
Instruirea profesionala este finantata prin FSE - Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane - Axa Prioritara 3, DMI 3.2 Formare si sprijin pentru intreprinderi si angajati pentru promovarea adaptabilitatii. Intrati pe site-ul AMPOSDRU, downloadati documentul cadru POSDRU si Ghidul Solicitantului pentru 3.2. Cititi cu atentie si vedeti exact ce se finanteaza, in ce conditii si daca sunteti eligibili. Cererile de finantare pe domeniul social sunt relativ simplu de intocmit comparativ cu alte domenii. Daca totusi, considerati ca nu va puteti descurca, apelati la un consultant de specialitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de finantare alina_puff alina_puff Buna ziua am un proiect la facultate si imi trebuie o cerere de finatare pentru FSE axa 4 de unde o pot descarca va rog din suflelt sa ma ajutati (vezi toată discuția)
fonduri modernizare gradinita FELYSS FELYSS Buna seara! Pot primi fonduri nerambursabile pentru modernizarea unei gradinite particulare din mediul urban sau pentru pregatirea personalului didactic?Va ... (vezi toată discuția)
Gradinita particulara utc utc Care sunt conditiile de a beneficia de fonduri nerambursabile in vederea infiintari unei gradinite particulare? (vezi toată discuția)