avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintarea unei scoli de soferi
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintarea unei scoli de soferi

buna ziua. As dori sa stiu si eu unde pot sa ma informez cu privire la infiintarea unei scoli de soferi, si care sunt reglementarile in vigoare pentru aceasta situatie, care sunt conditiile?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:40, 4 Septembrie 2008
Ar trebui constituta o societate comerciala al carui obiect de activitate sa fie instruirea in vederea obtinerii permisului de conducere. Informatii pentru acest lucru le puteti obtine din legea nr. 31 privind societatatile comerciale, din Codul ruteir, si din Hotarirea de guvern care reglementeaza activitatea autoritatii rutiere romane, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societati comerciale de interes local si de interes national alexandru vali alexandru vali va rog sa definiti, cu specificarea temeiului legal, societatea comerciala de interes local si societate comerciala de interes national. Mii de multumiri! (vezi toată discuția)
Impozit pentru cheltuielile cu masina de serviciu prd_nicolae prd_nicolae cine poate sa ma lamureasca. am un contract de comodat pentru o masina.cheltuielile legate de aceasta , reparatii,revizii,asigurari,combustibil se impoziteaza ... (vezi toată discuția)
Ingradirea dreptului la munca GMN GMN Sunt instructor auto autorizat, dupa ce am urmat, fireste, un curs de atestare profesionala organizat de catre Ministerul Transporturilor si Infrastructurii ... (vezi toată discuția)