Buna ziua!
As dori sa stiu si eu care este procedura si ce acte sunt necesare in cazul in care s-a pierdut brief-ul autoturismului.
Autorismul a fost cumparat din Germania,iar in Romania i s-a facut identificarea si in acest moment are nr. rosii de Ro expirate. Avem doar copie dupa brief.Multumesc anticipat.Nina
Ati reusit sa rezolvati ? si eu sunt in aceeasi situatie ,am pierdut brifu-ul mic si nu pot inmatricula masina.Daca ati rezolvat ,puteti sa-mi spuneti cum?
Sunt in aceeasi situatie ,am platit toate taxele (rar, de mediu...),dar am pierdut brief-ul mic,daca ati rezolvat ,spuneti-mi si mie unde sa apelez ,si ce trebuie sa fac?
Multumesc.
mmda...Si eu ca toata lumea...Am pierdut si eu brief-ul mic...Eram fericit pana acum :)) si cand am fost sa fac actele mi-a picat fata:stunned:...acum am doar brieful tradus da nu il ami am pe cel original..TALMAZAN ajuta-ma si pe mine doar cu brieful mic te rog eu ID: marius_deejay2000 nr: 0726147171
Pierdut acte auto
stylya
Va salut cu mult respect,sunt nou pe acest site si apelez la voi cu speranta ca cineva ma va putea ajuta/sfatui in privinta problemei mele.
Am ... (vezi toată discuția)