avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pierdut Brief !!!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pierdut Brief !!!

Buna ziua!
As dori sa stiu si eu care este procedura si ce acte sunt necesare in cazul in care s-a pierdut brief-ul autoturismului.
Autorismul a fost cumparat din Germania,iar in Romania i s-a facut identificarea si in acest moment are nr. rosii de Ro expirate. Avem doar copie dupa brief.Multumesc anticipat.Nina
Cel mai recent răspuns: cratchedd2008 , utilizator 07:23, 8 Iulie 2009
Ati reusit sa rezolvati ? si eu sunt in aceeasi situatie ,am pierdut brifu-ul mic si nu pot inmatricula masina.Daca ati rezolvat ,puteti sa-mi spuneti cum?
Sunt in aceeasi situatie ,am platit toate taxele (rar, de mediu...),dar am pierdut brief-ul mic,daca ati rezolvat ,spuneti-mi si mie unde sa apelez ,si ce trebuie sa fac?
Multumesc.
~ Conținut șters la cerere ~
mmda...Si eu ca toata lumea...Am pierdut si eu brief-ul mic...Eram fericit pana acum :)) si cand am fost sa fac actele mi-a picat fata:stunned:...acum am doar brieful tradus da nu il ami am pe cel original..TALMAZAN ajuta-ma si pe mine doar cu brieful mic te rog eu ID: marius_deejay2000 nr: 0726147171

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut acte auto stylya stylya Va salut cu mult respect,sunt nou pe acest site si apelez la voi cu speranta ca cineva ma va putea ajuta/sfatui in privinta problemei mele. Am ... (vezi toată discuția)
Lipsa brief original belgia la inmatriculare in romania radutrifan radutrifan Am o masina adusa in tara de catre o firma importatoare romana, cumparata de la o firma din germania, masina fiind din belgia de la o firma de leasing. Am ... (vezi toată discuția)
Pierdut briful masini vicentiub3st vicentiub3st am pierdut briful originalul mare si mic ce pot face mai am doar copii dupa ala mare si contractul ????#-o (vezi toată discuția)