avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general concediu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

concediu

buna ziua. eu as dori sa stiu dupa cat timp de munca se acorda concediu de odihna?sunt angajata din 30 mai 2011 si mi se spune ca nu am dreptul la concediu?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:15, 15 Septembrie 2011
concediu se acorda oricand se calculeaza anual adica din mai->decembrie si rezulta un nr. de zile in functie de vechimea in munca, asa ca aveti dreptul la concediu. dc dupa concediu reziliati contractul zilele se scad din fisa de lichidare sau dc nu va luati de loc se platesc
Concediul de odihna se acorda pe an calendaristic sau fractie din acesta in functie de data angajarii. Se poate acorda si a doua zi dupa angajare, daca se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cm retinut din co ana gabriela ana gabriela As dori sa-mi spuneti cum se interpreteaza art.140 alin 2) Durata efectivă a concediului de odihnă anual se stabileşte prin contractul colectiv de muncă ... (vezi toată discuția)
Zile concediu de odihna mitrache_v mitrache_v Buna ziua. Imi puteti spune si mie care este baremul zilelor de concediu de odihna acordate angajatilor la CIM. stiu ca difera numarul zilelor de concediu de ... (vezi toată discuția)
concediul de odihna suplimentar aartist aartist Buna ziua, cum se calculeaza conediul de odihna suplimentar la care are dreptul un salariat. Conform CIM acesta are dreptul la 6 zile CO suplimentar anual. (vezi toată discuția)