avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul la sporul de vechime si concediu de odihna.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul la sporul de vechime si concediu de odihna.

-daca lucrez in aceeasi institutie de stat, intr-o profesie cu o norma intreaga si in alta profesie cu o jumatate de norma, am dreptul la sporul de vechime si concediul de odihna si pentru profesia cu o jumatate de norma, sau nu? Rog referinte legale -multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 19:57, 30 Septembrie 2011
-multumesc D-le freeelis.
-pardon, am uitat, dar cu sporul de vechime cum e? -multumesc!
dmh a scris:

-pardon, am uitat, dar cu sporul de vechime cum e? -multumesc!

Parerea mea este ca aveti dreptul la sporul de vcehime pentru ambele c.i.m.

Dvs. cumulati 2 contracte de munca la acelasi angajator,dupa cate am inteles.Fiind vorba despre 2 contracte distincte, pt. ambele veti beneficia de toate drepturile si obligatiile contractuale,care decurg din acestea,deci si de dreptul de efectuare a co anual pt. ambele contracte si de spor de vechime daca este prevazut ca si clauza la drepturile salariale.
Numai tichete de masa ,in cazul in care se acorda,veti primi pt. un singur contract.
Solicitati angajatorului respectarea clauzelor contractuale si pt. cel de-al dolea contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna pentru angajat in cazul a 2 contracte de munca elisa_2000 elisa_2000 Buna ziua O lamurire va rog. In cazul in care am angajat pe norma de 4 ore/zi, iar angajatul mai are un contract de munca la alta institutie cu program de 8 ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna la doua locuri de munca jombi jombi Buna seara, Va rog frumos sa imi spuneti daca un angajat care lucreaza la o scoala si la un spital poate beneficia de concediu de odihna la ambele locuri de ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna pentru doua contracte, la bugetari Claudia Gaban Claudia Gaban Buna ziua! Daca un salariat angajat intr-o unitate sanitara, beneficiaza de doua contracte individuale de munca: unul cu timp normal de lucru si unul cu timp ... (vezi toată discuția)