Ioana_ro75, sa inteleg ca esti purtatoare de vorbe pentru o ruda. Din mesajul postat, in calitatea pe care am incercat sa o inteleg, ce vrei de fapt sa auzi, sa citesti? Regreti donatia facuta surorii tale? Daca asa ar sta lucrurile ce te-ar mai interesa in plus?
As avea inca o rugaminte la cei ce pot sa ma ajute cu niste sfaturi. Sora mea a fost casatorita si a adus pe lume 4 copii superbi. Acum mai multi ani eu i-am donat surorii mele un apartament. Ea l-a vandut si a cumparat o garsoniera dupa divort .Dar ea si sotul ei au stat si dupa divort impreuna. Parintii cumnatului i-au cumparat acestuia pe numele lui un apartament doar dupa divortul acestora. S-au mutat impreuna in acest apartament iar sora mea a vandut garsoniera investind in acest apartament el fiind mai mult plecat din tara. Acum el se recasatoreste are inca un copil iar apartamentul l-a vandut iar pe sora mea a dato afara fara ai da nimic. Spuneti-mi va rog ea nu are nici un drept din acel apartament pe care cumnatul l-a vandut?:hm:
~ final discuție ~