avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Diferenta dintre un vizitator si un locatar
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Diferenta dintre un vizitator si un locatar

Fiica mea locuieste cu logodnicul ei dar nu si-a facut mutatie. Vine in fiecare zi in vizita la mine. Doresc sa-si pastreze momentan adresa pe buletin. Doua luni asociatia a acceptat sa o scoata de la intretinere, acum cererea nu a mai fost acceptata.
Ce articole de lege pot invoca pentru a fi acceptata cererea?
Cel mai recent răspuns: ContSters222748 , utilizator 19:32, 17 Septembrie 2011
In bloc au fost montate camere video care pastreaza inregistrarea timp de trei luni; montate in acest scop, pentru persoane care locuiesc clandestin.
Eu sunt o persoana singura si invarsta.
Am inteles ca daca aduce din locul unde locuieste o hartie va fi scoasa de la intretinere. Dar , acum locuieste la rudele logodnicului. Acestia sunt proprietarii unei case si stau momentan acolo. Ce hartie ar putea fii scrisa pentru a nu-mi obliga propriul copil, singurul ajutor , sa NU MAI VINA IN VIZITA, ori sa spun lucrul acesta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul cote intretinere gabinita20 gabinita20 Am doua intrebari referitoare la acest topic: 1. Tatal meu a fost internat in spital incepind cu 24 mai, iar dupa externare l-am dus la un centru de ... (vezi toată discuția)
Scoatere de la intretinere logodnica logodnica Buna ziua, Intentionez ca logodnicul meu sa se mute impreuna cu mine. A anuntat administratorul blocului unde locuieste (este proprietar) ca doreste sa fie ... (vezi toată discuția)
Numele fiicei pe listele de plata florican florican Buna ziua, Avem in proprietate doua apartamente. Intr-una stau eu cu sotul, in cealalta sta fiica noastra cu sotul. Pe tabelul nominal al ... (vezi toată discuția)