avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... unde este a scris legea cum se face un raport de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

unde este a scris legea cum se face un raport de evaluare psihologica pentru instanta?

Avem doua raporte psihologice al oponentului scrise de psihologii individual. Acum stim ca un raport legal trebuie sa fie facut de un cabinet. Am dori sa gasim legea care zice cum trebuie sa fie scris un raport si poate la fel de ce numai un cabinet are dreptul sa scrie un raport legal pentru instanta.

Va multumim
Este posibil sa va intereseze OG 92/2000 privind organizarea si functionarea Serviciului de Reintegrare Sociala a Infractorilor si de supraveghere a executarii sanctiunilor neprivative de libertate.
Depinde de dosar: civil, penal, cine a dispus, s-a incuviintat sau nu etc. Nu prea stim multe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintegrarea sociala a infractorilor Roxana Ana Cernat Roxana Ana Cernat In Ordonanta Nr. 92 din 29 august 2000 modificata ulterior de Legea 129 / 2002 privind organizarea si functionarea serviciilor de reintegrare sociala a ... (vezi toată discuția)
Hg 1239/2000 GheorgheFloroiu GheorgheFloroiu Bună seara, Sper să nu fie nicio problemă că postez aici, însă am nevoie de textul H.G. 1239/2000 pentru aprobarea regulamentului de aplicare a disp. ... (vezi toată discuția)
Contravenient- efectuare munca in folosul comunitatii didi232 didi232 In aceasta perioada ( stare de urgenta) contravenientul se poate prezenta \"la munca\" pentru executarea activitatii in folosul comunitatii ? OG ... (vezi toată discuția)