buna ziua
Am fost sanctionat contraventional acum 3 saptamani pt. depasirea vitezei legale in localitatea calarasi iar procesul verbal a ramas la politist deoarece am refuzat sa semnez. Intrebarea mea este daca nu iau la cunostinta despre respectivul proces verbal in 30 de zile ce se intampla ? ... si daca amenda este trimisa catre fisc inainte de a lua la cunostinta m-ai am dreptul la plata a jumatate din minimul amenzii in 48 de ore .
multumes
ieri, 24 octombrie, am intrat in posesia procesului verbal care a fost afisat la mine in cutia postala .....deci aproape 2 luni de la sanctionare. Se poate vorbi de prescriptie?....mentionez ca eram de fata cand s-a intocmit pv dar nu am intrat in posesia lui pt. ca am refuzat sa semnez.Nu ar fi trebuit sa fiu instiintat in termen de 30 de zile?......
A doua mea problema este ca agentul constatator mi-a gresit o cifra din numarul de inmatriculare al masinii...deci pv este intocmit pe un alt numar de inmatriculare decat cel din talon . Ce se intampla in cazul acesta?Trebuie sa fac o contestatie ? si daca da cu ce fac dovada ...cu talonul masinii?...si binenteles cui trebuie adresata?
cu multumiri