avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... problema part-time
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

problema part-time


buna ziua,
lucrez intr_o anume firma cu norma de 6 ore(part-time) de 4 ani numai in intervalul orar 16 - 22 ,sefi mei doresc din anumite motive ca eu sa ajung in intervalul orar 14 - 22 lucru imposibil datorita existentei unui alt job full time. Ajuns in aceasta situatie in care eu nu le pot respecta decizia de a veni mai devreme ei imi cer sa demisionez in caz contrar ma vor da afara. (precizez ca postul sau tura a doua nu se desfiinteaza)

Intrebarea mea este : in caz ca ma opun demisiei exista vreun temei legal prin care ma pot da afara in condiititle in care exista in continuare tura 2.?????interval in care pot sa imi realizez norma k si inainte. ?????


va multumesc
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 14:16, 20 Septembrie 2011
daca aveti cim nu va pot modifica programul fara acordul instantei
nu va pot obliga sa va dati demisia. este actul dvs. de vointa, unilateral.
nimeni nu va poate raspunde ce pot face.....si sub ce forma.instantele sunt pline de contestatii ale abuzurilor angajatorilor#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie Cretuandreea Cretuandreea Sunt angajată din 2012 la o firmă care acum are dosar de evaziune fiscală si spălare de bani.Sunt obligată sa imi dau demisia deoarece spun ei ca nu imi ... (vezi toată discuția)
Contract de munca popescupopescu123 popescupopescu123 Buna ziua! Lucrez la o firma unde suntem 3 angajati ca lucratori comerciali, de ceva timp managera zonala tot vine in vizita si me ameninta voalat ca ne da ... (vezi toată discuția)
În ce condiții poate da afară angajatorul un angajat de care nu este mulțumit? danidani70 danidani70 In ce condiții poate da afara un angajator,un angajat de care nu este multumit?Ii poate cere demisia? (vezi toată discuția)