avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SPETA DR DE PROPRIETATE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SPETA DR DE PROPRIETATE

BUNA ZIUA AS DORI SI EU CATEVA LAMURIRIR IN LEGATURA CU O PROBLEMA DACA O PERSOANA FIZICA ARE O PROPRIETATE (UN TEREN) PE CARE SUNT CONSTRUCTII PROPRIETATE A ALTEI PERSOANE CE SE POSIBILITATI EXISTA IN INSTANTA PENTRU FIECARE PARTE? MULTUMESC

Cel mai recent răspuns: ContSters213050 , utilizator 12:34, 21 Septembrie 2011
Multiple posibilitati, insa depinde ce doreste fiecare parte, si de la caz la caz....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de superficie teren / drept de superficie constructii janedoe2014 janedoe2014 Buna ziua, Asociatul unic al unei societati este proprietarul unui teren pe care s-au edificat 2 constructii. Atat terenul cat si constructiile sunt asadar ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare imobil fara teren marcel.damaschin marcel.damaschin Se poate vinde de catre o societate o constructie din tabla, cu destinatie de spatiu comercial, fara a fi si proprietar pe teren? Si in ce conditii? Multumesc! (vezi toată discuția)
Constructie pe un teren comun fara acordul meu barbq barbq Eu si sora mea avem in proprietate un teren de 200mp. acum a aparut o persoana care vrea incearca sa obtina numai acordul sorei mele sa construiasca o cladire ... (vezi toată discuția)