avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere succesiune

buna ziua.am rugamintea sa ma lamureasca si pe mine cineva asupra unui aspect. In urma decesului tatalui meu am ramas succesibili,parca asa am inteles ca se spune,mama,eu si doua surori. Deoarece am suspiciuni ca se urmareste tepuirea mea pentru ca mama mereu a urmarit sa dea totul fetelor,cum ma sfatuiti sa procedez?va dati seama ca in aceasta situatie nu se pune problema sa reusesc sa obtin certificatul de deces in original.
Din cate inteleg sunteti cu terenul in indiviziune asa ca trebuie sa deschideti o actiune de iesire din indiviziune la judecatorie, se face expertiza tehnico judiciara si in cel mai rau caz va da deschidere mininima la drum de 3.5 ml(asa spune legea)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la drepturi livia rosu livia rosu Buna ziua, Suntem 3 surori si dupa decesul tatalui nostru, in urma succesiunii doua dintre noi am renuntat in favoarea celei mai mici. Acum a decedat si mama ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de mostenire dupa moartea tatalui MihaelaMerlusca MihaelaMerlusca Sunt unicul copil la parinti si dupa moartea tatàlui ( in 25/05/2011), am ramas doar cu mama. Tatal meu a cumparat impreuna cu mama apartamentul in ... (vezi toată discuția)
Rudele ascund actul de proprietate al defunctului mirc84 mirc84 Salut, Tatal meu a decedat in urma cu mai putin de 6 luni. Acesta detinea o proprietate a carui act de proprietate este detinut acum de catre fratele lui. ... (vezi toată discuția)