avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie monoparentala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie monoparentala

In urma anchetei sociale facuta de inspectia sociala mi se comunica, ca, nu mai beneficiez de alocatia monoparentala, deoarece detin cuptor cu microunde.
Unde ma pot adresa cu contestatia?
Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 17:44, 22 Septembrie 2011
RECTIFIC...LA INSPECTIA SOCIALA sa depun contestatia
mergeti la primarie sa cereti dispozitia de incetare. sunt obligati sa v-o dea.
la inspectia sociala trimite-ti o adresa prin care sesizati ce s-a intamplat si cereti lamuriri.
depune-ti o noua cerere. cand se va face ancheta, trebuie sa o cititi si sa o semnati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie monoparentala barbie_86 barbie_86 am divortat de curand,nu am loc de munca...deci nu am nici un venit,fostulk sot refuza sa imi dea pensia alimentara pe motiv ca nu are baniX-(....sunt ... (vezi toată discuția)
Ajutor social - familie monoparentala dezdemona_dezy dezdemona_dezy Buna seara. am si eu o intrebare. am 442 ani nu am nici un venit nu am servici am o fetita de 2 ani si 2 luni in intretinere .nu am gasit de munca motivatia ... (vezi toată discuția)
Ajutor social familie monoparentala ela.m ela.m buna ziua,sunt din buzau am un baiat de 14 ani,sunt divortata si in noiembrie mi se termina somajul,unde pot face o cerere pt ajutorul pt familii ... (vezi toată discuția)