avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... cazier juduciar cu procura
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

cazier juduciar cu procura

Sunt in Bucuresti si am nevoie de cazier judiciar din Barlad, mi-l poate scoate tata daca ii trimit procura intocmita la notar?
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 09:55, 22 Septembrie 2011
ACTE NECESARE ELIBERÃRII CERTIFICATULUI DE CAZIER JUDICIAR
pentru persoane fizice:

- cerere tip, scrisă citeţ cu majuscule ( se obţine de la ghişeu );
- buletin de identitate, carte de identitate , carte de identitate provizorie, paşaport / permis de sedere, aflate in termenul de valabilitate
- timbru fiscal 2 lei;
- chitanţa care să ateste plata taxei de prestare a serviciului în cuantum de 10 lei.

Cererea poate fi depusă personal sau prin împuterniciţi, la subunitatea de poliţie de la locul de naştere ori de domiciliu/reşedinţă.
În situaţia în care cererea se depune prin împuterniciţi, aceasta va fi însoţită şi de procura autentificată în condiţiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazierul judiciar bbt bbt O persoana care locuieste intr-un sat trebuie sa mearga pentru obtinerea cazierului judiciar in orasul resedinta de judet,sau poate depune cererea in acest ... (vezi toată discuția)
Se poate obtine cazierul dintr-o alta localitate decat cea de domiciliu? odordionisos odordionisos buna seara. se poate scoate cazierul dintr-o alta localitate decat cea de domiciliu? De ex, daca eu am domiciliu in Craiova, il pot scoate din Timisoara? (vezi toată discuția)
Cazier haller haller buna ziua! Daca am domiciliul in jud. Olt, pot obtine cazierul si de la Politia Mun Bucuresti ? Exista vreo sectie speciala sau de la oricare? Se plateste vreo ... (vezi toată discuția)