avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVENIRE CONCEDIU CRESTERE COPIL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVENIRE CONCEDIU CRESTERE COPIL

Angajatorul mai este obligat ca timp de 6 luni sa nu dea afara o persoana care s-a intors recent din concediu de crestere copil pana la implinirea varstei de 2 ani. Daca da, adica este obligat ,va rog sa-mi dati si mie legea!
Multumesc anticipat!
P.S este urgent!!!!!
Cel mai recent răspuns: BARBU ANA , utilizator 15:19, 22 Septembrie 2011
Concedierea din motive de necorespundere profesionala nu poate fi dispusa pe o perioada de 6 luni de la intoarcerea din concediul de crestere copil. In schimb, persoana respectiva poate fi concediata pe motiv de desfiintare a postului respectiv.
Imi puteti da si mie legea,va rog frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sta acasa pana cand implineste fetita mea 3 ani, fara plata ? akinom0440 akinom0440 Buna ziua, am fost in concediu de crestere copil pana la 2 ani, din aprilie m-am intors la serviciu, iar pe fetita mea am dus-o la gradinita. Intre timp ea ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere la serviciu dupa concediul pentru cresterea copilului craciunmihaela craciunmihaela Buna ziua, As vrea sa stiu daca, dupa revenirea din concediul pentru cresterea copilulu, poti fi data in somaj imediat, sau dupa o anumita perioada de timp, ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului ( revenire ) mihh71 mihh71 Dupa concediul de 2 ani pentru cresterea copilului,este obligatoriu sa se faca reangajarea? Precizez ca nu mai putem sa sustinem alti angajati., din cauza ... (vezi toată discuția)