avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca mai pot recupera banii pe o tata auto achitata pe 28.09.2008?multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 21:35, 3 Noiembrie 2011
Citatia este in format tip. Daca deja ati solicitat judecarea in lipsa, nu mai trebuie sa formulati alta cerere.
Taxele le puteti achita pana la primul termen. va trebui sa depuneti dovada achitarii in original la dosar.
Actul administrativ atacat este decizia prin care vi s-a calculat cuantumul taxei de inmatriculare. Formulati o precizare scrisa, pe care sa o depuneti la dosar, prin care sa indicati numarul si data deciziei. Anexati si o copie dupa aceasta.
va multumesc
Permiteti-mi sa va spun Decizia de calcul nu este act administrativ ,conform legii!!!!!
Termenul de prescriptie in acest tip de actiune este de 5 ani!!!!!!
Curtea de Apel ca instanta def si irevocabila a hotarat deja asupra acestuia.Exista e drept si judecatori la fond care pana sa cunosca acest tip de cauze.....la inceputul carierei lor... au facut erori,dar la Curtea de Apel (complet de 3 judecatori) s-a remdiat.Eu pana acum nu am vazut vreo decizie def si irev prin care sa se respinga actiunea, admitand exceptia.(adica faptul ca termenul ar fi 3 ani).
Buna ziua,va rog sa ma indrumati ce trebuie sa fac?Oare mai merita sa incerc tinand cont de legea noua a taxei auto ce va intra posibil in vigoare?multumesc

Alte discuții în legătură

Taxa auto jacquelline jacquelline In luna decembrie, inainte de a plati taxa auto, am actionat in judecata DGFP si Directia de Imatriculari auto pentru a-mi putea inmatricula autoturismul ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare doru6 doru6 Mama a cumparat masina in mai 2007 si ar vrea sa dea statul in judecata pentru recuperarea taxei de prima inmatriculare. Nu stim insa cum sa procedam. Am ... (vezi toată discuția)
Taxa auto - recuperare jacquelline jacquelline Toamna trecuta mi-am cumparat un autoturism din Germania pe care am vrut sa-l inmatriculez fara plata taxei pentru mediu. In acest sens am actionat in judecata ... (vezi toată discuția)