avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit cesionat catre firma de recuperari creante b.v.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit cesionat catre firma de recuperari creante b.v.

buna ziua
am contractat un credit ipotecar de la [editat] acum mai multi ani. acum doresc sa schimba garantia, insa noul contract il voi semna cu [editat] II b.v.. pot societatile comerciale, persoane juridice straine (cu sediul social in Olanda) sa acorde acorde credite? sunt silita sa inchei acum un act aditional la contractul de credit cu acesta soocietate precum si un contract de ipoteca la notar cu aceasta societate cu un capital de doar 90.000 Eur! explicatia creditul a fost cesionat. e legal?
Ultima modificare: Duminică, 25 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: nairam63 , utilizator 17:28, 26 Septembrie 2011
Nu inteleg de ce a fost cesionat creditul!? Ai rate restante la el? Din cate am vazut pe site-ul BNR, [editat] nu este banca comerciala. Banuiesc ca este o societate de recuperare creante. Prin urmare ea nu acorda credite, ci doar incerca sa recupereze creanta bancara in numele bancii [editat]. Ca sa iesi din impas in cazul in care ai restante la credit ori trebuie sa joci cum iti dicteaza ei pentru a nu intra pe executare silita... ori poate nu ar fi rau sa incerci o refinantare la o alta banca... si asta inainte de a face ipoteca cu [editat].... pentru a nu fi nevoita sa faci cheltuieli la notar care vor fi inutile peste putin timp cand vei pune garantie acelasi imobil la o alta banca pt refinantarea creditului. Succes!
Ultima modificare: Duminică, 25 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
[EDITAT]
este persoana juridica olandeza. are voie sa preia creditul in condiitle legislatiei noastre?
Ultima modificare: Duminică, 25 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Trebuie sa fi mai clara. Eu incerc mai mult sa ghicesc ce s-a intamplat, si anume: tu ai restante mari la credit. In aceasta situatie banca a trecut tot creditul la restanta si a vandut creanta (in speta soldul creditului tau plus dobanzile si comisioanele adunate) catre societatea olandeza. Deci societatea olandeza nu a preluat.... ci pur si simplu a cumparat aceasta creanta a carui subiect esti tu. Avocatii societatii olandeze vor face toate presiunile necesare ca sa recupereze creanta de la tine. Nu stii in ce conditii s-a facut vanzarea creantei, dar societatea olandeza va incerca sa recupereze creanta si pe deasupra sa ramana si cu un profit.
nu, sunt cu creditul la zi. creditul a fost cesionat din nu stiu ce motiv acestei firme care face parte din acelasi grup cu bancpost. eu semnez acum acte aditionale cu acesta societate din olanda, precum si un nou contract de ipoteca tot cu aceasta firma cu sediul in Olanda
Atunci sa nu fie o manevra cauzata de situatia din Grecia.

Grupul XXX are o prezenta solida in Grecia, Bulgaria, Serbia, Romania, Turcia, Polonia, Ucraina, Marea Britanie, Luxemburg si Cipru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional contract de credit remus7003 remus7003 Buna. In anul 2008 am contractat un credit de nevoi personale cu ipoteca. In anul 2010 in baza OUG 50/2010 in luna septembrie am notificat banca in legatura ... (vezi toată discuția)
Valoare creanta adi123ada adi123ada Sunt debitor intr-un dosar de executare silita. In 2014 judecatoria a incuviintat executarea silita a unui imobil pe care il detin unde s-a stabilit si o suma ... (vezi toată discuția)
Cesiune credit in derulare catre erb new... eda_68 eda_68 Am trimis o adresa catre Bancpost in care am cerut explicatii in ce priveste dobanda respectiv daca a fost externalizat creditul . Am fost informata ca ... (vezi toată discuția)