Personal am aparat interesele unei Societati Comerciale in instanta, la fond am avut castig de cauza, pe drept intern si invocand si dispozitii CEDO, dispozitii pe care instanta de fond s-a si pronuntat.
Problema este urmatoarea;;; Autoritatea locala face recurs impotriva Sentintei;; "Stupoare", Tribunalul admite recursul si respinge pe fond "plangerea". Dar am facut o analiza de control asupra tuturor dosarelor ce au fost solutionate de acel complet de judecata. Ce credeti ca am sesizat in urma analizei?
Din 69 de dosare 8 au fost amanate pentru alta data iar 61 au ramas in pronuntare. Pronuntarile??? Acolo unde o autoritate declarase recurs impotriva unei Sentinte, solutia 'Admis recursul', iar acolo unde declara recurs
o persoana fizica sau persoana juridica, solutia era clara "respins recursul cu mentinerea secntintei"..!!! Ce parere aveti de astfel de solutionari? Justitia este indepenta ? Sau este comandata de undeva???:((
Intrebarea mea este totusi blanda... "Incotro Justitia Romaneasca???:(("
rodica_post
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Justitia este protejata prin inamovibilitate,conform prevederilor legale.
Acest 'SISTEM,ófera posibilitatea unor judecatori si avocati,sa'DANSEZE'public pentru interesele unora(MAI MULT ORI MAI PUTIN INTERESANTI)
Orice prima instanta,daca ar judeca cu celeritate cauzele,ar scuti celelalte instante de 'MUNCA',cheltuielile si pierderea de sanatate ulterior unei sentinte 'STRAMBE''.
Pacat de valorile umane care merita aprecierea ca judecatori,insa sunt nevoiti sa suporte aprecierile negative ale justitiabililor nedreptatiti.
Daca ar 'PICA' inamovibilitatea magistratilor,si ar exista cu adevarat inregistrari audio si video in salile de judecata,atunci,s-ar face dreptate cu adevarat.Pana la reglementarile necesare,iata ca s-a inchis poarta europeana pentru Romania din cauza justitiei si a autoritatilor care nu-si fac datoria corespunzator.
Efectele cauzelor se vad acum1.........
dan_sur_cr
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Salut, nu putem adauga la "comandata politic " si "corupta partial" asa de dragul discutiei ...#-o. Totul porneste de la obiceiul de "a lua" al romanilor si nu numai .Nu pot uita o intamplare recenta, aparent neinsemnata;o judecatorie dintr-un orasel mic ,la subsol biroul avocatilor ,cer la unul intocmirea unei plangeri ,50 ron zice ,sunt de acord cu suma , o intocmeste ,ii inmanez suma si -i cer o chitanta ... pentru 50 de ron mai vrei si chitanta? asta pe un ton de parca l-as fi jignit cu ceva ,n-am mai luat chitanta .B-)
Dl dan_ ,,dumneta ai auzit de "bacsis";;; 50 RON este bacsis grosul urmeaza dupa aceea de la 500 la cateva mii RONI...asa ca 50 este o nimica toata,!!!!!
In exclusivitate pt. rodica; Personal am fost de fata cand seful unui compartiment al unei autoritati locale ii instruia pe subalterni (agenti constatatori), le dadea dispozitii, ca la finele unei zile de munca sa aduca fiecare cel putin cate 10 procese verbale de contraventii in valore intre 15 si 20 milioane (1500 - 2000 RON), """ca altfel va dau afara ca nu va justificati salarul""".. Intr-un cuvant deocandata ne aflam inca "IN ZODIA CANCERULUI sau a lui Duca Voda". Justitia asa cum am aratat, "Nu este indepedenta", Credeti ca magistratilor le covine situatia de fata. Personal va spun ca nu. Dar asa sunt la momentul oportun dispozitiile de sus si,, nu numai ei sufera ci si noi la randul nostru. Cazul prezentat de mine este un caz care la CEDO statul Roman va suferi o condamnare. Si de ce din cauza ca Tribunalul a condamnat prin validarea unui p-v lovit de nulitate absoluta, si, in aldoile rand ''petentului", nu i-se poate da nici o condamnare pentru ca nu a savarsit fapta contraventionala, de care a fost acuzat. mai mult autoritatea nu a produs nici o proba privind vinovatia.. Infine pun punct aici;
dan_sur_cr
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Salut , da am auzit de "bacsis" si de copiii lui "spaga" si mita" , copii care "s-au facut mari" si umbla prin tara in forma libera si generalizata .Ideea era ca plecand de la sume aparent marunte ajungem la sume mari , acum stau sa ma gandesc ca n- am cerut niciodata bon fiscal pentru ziarul pe care-l cumpar , e 1,5 ron maine il cer ....#-o