avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... mai pot face recurs?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

mai pot face recurs?

Solutie: Respinge plângerea contravenţională formulată de petentul ......, in contradictoriu cu intimata MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR – DGPMB BRIGADA RUTIERA. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare,Din cate stiu la pv de circulatie nu se mai poate face recurs,dar la mine ce inseamna?
Cel mai recent răspuns: vxd , utilizator 20:48, 26 Septembrie 2011
Inseamna ca puteti face recurs in termen de 15 zile.
Dreptul la recurs a fost suprimat.
Nu aveti dreptul la recurs
plangerile contraventionale nu au dreptul la recurs sau alte cai de atac

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare expresie: admite indreptarea nutujean nutujean ce inseamna \"admite indreptarea\"?Daca stie cineva rog a fi cat mai explicit,multumesc. (vezi toată discuția)
Politia nu vrea sa-mi primeasca permisul intrucat pe hotarare scrie "cu drept de recurs". ce pot sa fac? nutujean nutujean am o mare problema;in luna august mi a fost suspendat permisul si am luat si amenda pentru neacordare autovehicule care circula din sens opus,am facut ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca LaurVLM LaurVLM Buna ziua, In urma unui proces deschis impotriva DGPMB-BRIGADA RUTIERA-SERVICIUL SUPRAVEGHERE RUTIERA, am primit urmatoarea solutie : \"Tip solutie: Admite ... (vezi toată discuția)