nutujean 
	    	Utilizator

nutujean 
	    	Utilizator	    

CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 
	    	Traducator autorizat

CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 
	    	Traducator autorizat	    

~ final discuție ~
 nutujean	                   

Solutie: Respinge plângerea contravenţională formulată de petentul ......, in contradictoriu cu intimata MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR – ... (vezi toată discuția)
	                    nutujean	                   

Solutie: Respinge plângerea contravenţională formulată de petentul ......, in contradictoriu cu intimata MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR – ... (vezi toată discuția)

nutujean	                   

am o mare problema;in luna august mi a fost suspendat permisul si am luat si amenda pentru neacordare autovehicule care circula din sens opus,am facut ... (vezi toată discuția)
	                    nutujean	                   

am o mare problema;in luna august mi a fost suspendat permisul si am luat si amenda pentru neacordare autovehicule care circula din sens opus,am facut ... (vezi toată discuția)

LaurVLM	                   

Buna ziua,
In urma unui proces deschis impotriva DGPMB-BRIGADA RUTIERA-SERVICIUL SUPRAVEGHERE RUTIERA, am primit urmatoarea solutie :
\"Tip solutie: Admite ... (vezi toată discuția)
	                    LaurVLM	                   

Buna ziua,
In urma unui proces deschis impotriva DGPMB-BRIGADA RUTIERA-SERVICIUL SUPRAVEGHERE RUTIERA, am primit urmatoarea solutie :
\"Tip solutie: Admite ... (vezi toată discuția)