avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... admitere barou 2011
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

admitere barou 2011

exista o mare diferenta intre Hotărârea nr. 58/2011 din 08 iulie 2011 a Consiliului U.N.B.R. privind organizarea examenului de primire în profesie - Sesiunea Octombrie 2011 si Hotărârea nr. 04/2011 din 08 iulie 2011 a Consiliului U.N.B.R. prin care a fost adoptat "REGULAMENTUL–CADRU privind organizarea examenului de primire în profesia de avocat si admitere in cadrul Institutului Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor – INPPA (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) şi de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice", prevăzut în anexa la hotărâre.!!!!!!!!
intelege cineva ceva????? cand devenim avocati stagiari????
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 20:42, 26 Septembrie 2011
Dupa ce luati examenul de admitere si sunteti inscris in tabloul avocatilor stagiari la un barou, in baza unui contract de formare initiala. Atunci deveniti avocat stagiar.
Cat despre diferenta intre primire in profesie si admiterea in INPPA, nu exista. E aceeasi Marie cu alta palarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Barou 2011 andra-celia andra-celia buna ziua,care este perioada de inscriere pentru sustinerea ex de primire in prof de av ca av stagiar,ca pe site nu gasesc decat datele ex propriu zise,ele din ... (vezi toată discuția)
Admiterea in barou mihaelamiki99 mihaelamiki99 buna ziua ..poate cineva sa ma ajute si pe mine cu mai multe detalii despre admiterea in barou??m-am intors curand din strainatate si nu stiu nimic despre ... (vezi toată discuția)
Decizie baroul bucuresti Katypetre Katypetre Buna seara! Numele meu este Dumitru Gabriela,am terminat facultatea de Drept la Brasov in iunie 2006. In toamna acelui an am dat examen la Barou in Bucuresti ... (vezi toată discuția)