avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Arest in Elvetia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Arest in Elvetia

Imi poate spune cineva in Elvetia dupa cat timp ai dreptu la telefon?De 3 zile nu stim nimic de cineva multumesc
El trebuie sa solicite accesul la un telefon. Pentru un avocat roman in Elvetia: [ link extern ]
buna.dreptul la telefon sigur nu-l are dar sa trimita scrisoare sigur ca poate dar problema sa aiba bani sa-si cumpere timbre sa puna pe plic.Chiar daca avea bani la el cand a fost arestat bani i-au fost luati si pusi intr-un cont si dureaza ceva pana poare sa-si faca cumparaturi.Nu dispera dar nici nu-l lasa in baza unui avocat din oficiu. Nu sunt avocata dar viata uneori te invata....
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Octombrie 2011
denibuna, utilizator
Cu avocat din oficiu situatia poate fi destul de complicata.
Nu cred ca avocatul din oficiu are timp de astfel de probleme.
Ar trebui sa ii angajati avocat din Elevetia sau sa incercati sa contactati un avocat din Romania care sa inceapa sa actioneze de la distanta.
Adica avocatul sa nu mearga in Elvetia, dar sa faca in asa fel incat procurorul de caz sa intelega ca acuzatul nu este singur pe lume...si chiar mai mult de atat...

Este posibil sa va coste mai putin o aparare de la distanta.
Depinde foarte mult daca vreti sa ii angajati avocat acolo sau vreti doar sa ii fie respectate anumite drepturi.
Cu privire la respectarea drepturilor sale se poate face si apararea de la distanta.
Cred ca procurorii sunt la fel peste tot si au capacitatea de a intelege anumite lucruri cand sunt clar expuse de avocat...
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Octombrie 2011
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Daca esti prins la volan beat, drogat, fara permis de conducere si accident( fara victime, doar avariere usoara), pot fi arestat?
Daca esti prins la volan beat, drogat, fara permis de conducere si accident( fara victime, doar avariere usoara), pot fi arestat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa pentru furt in elvetia alys23 alys23 am un frate care a fost prins pentru furt nu stiu exact daca calificat sau nu pentru k nu stiu prea multe deoarece nu am putu lua legatura cu nimeni care sa ... (vezi toată discuția)
Incalcare interdictie in elvetia marinapopescu4443 marinapopescu4443 Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati cu informatii in legatura cu incalcarea unei interdictii de intrare in Elvetia. Am un prieten care este plecat in ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri godless godless Un prieten a fost arestat anul trecut in Brazilia pe aeroport pentru trafic si posesie de droguri... mai pe scurt era \\\\"caraus\\\\". Ceea ce am reusit sa ... (vezi toată discuția)