Sefului meu i-a fost furata placuta de inmatriculare de pe fata, si vrea sa ma trimita pe mine ca angajat sa ii rezolv problema, prin comandarea unei placute noi.Autoturismul este pe companie.Ce trebuie sa fac?Pot depune eu declaratie in locul lui.Ce documente imi trebuiesc.
Pasii ar fi urmatorii:
- Declaratie pe propria raspundere la Serviciul de Inmatriculari (declaratia va fi data de persoana care a constatat lipsa placutei, intrucat trebuiesc mentionate imprejurarile...etc.)
- In baza delcaratiei Politia va elibera o autorizatie provizorie de circulatie, urmand ca in cel mai scurt timp sa faceti demersurile necesare obtinerii noii placute.
- Documentele necesare : Certificatul de Inregistrare a societatii, Imputernicire pentru persoana mandatata cu depunerea cererii, semnarea documentelor si ridicarea placutei + impreuna cu documentele masinii (certificat inmatriculare...)
Inmatriculare auto
mariusyka12
am cumparat o masina inmatriculata in romania dar din alt judet. intrebarea mea este in momentul cand o radiez am dreptul la numere provizori daca fac radierea ... (vezi toată discuția)