avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... furt placuta de imatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

furt placuta de imatriculare

Sefului meu i-a fost furata placuta de inmatriculare de pe fata, si vrea sa ma trimita pe mine ca angajat sa ii rezolv problema, prin comandarea unei placute noi.Autoturismul este pe companie.Ce trebuie sa fac?Pot depune eu declaratie in locul lui.Ce documente imi trebuiesc.
Cel mai recent răspuns: Avology SRL , Consilier juridic 09:57, 27 Septembrie 2011
Pasii ar fi urmatorii:
- Declaratie pe propria raspundere la Serviciul de Inmatriculari (declaratia va fi data de persoana care a constatat lipsa placutei, intrucat trebuiesc mentionate imprejurarile...etc.)
- In baza delcaratiei Politia va elibera o autorizatie provizorie de circulatie, urmand ca in cel mai scurt timp sa faceti demersurile necesare obtinerii noii placute.
- Documentele necesare : Certificatul de Inregistrare a societatii, Imputernicire pentru persoana mandatata cu depunerea cererii, semnarea documentelor si ridicarea placutei + impreuna cu documentele masinii (certificat inmatriculare...)

Ultima modificare: Marți, 27 Septembrie 2011
Avology SRL, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu actele masinii hanger hanger buna ziua , m-am dus la cineva care se ocupa cu inmatriculari masina pentru a obtine numere provizorii , (rosii) si i-am dat toate actele masinii , si acum ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto mariusyka12 mariusyka12 am cumparat o masina inmatriculata in romania dar din alt judet. intrebarea mea este in momentul cand o radiez am dreptul la numere provizori daca fac radierea ... (vezi toată discuția)
Radierea din circulatie dariad dariad Nu stiu cum sa procedez! In \"ORDIN nr. 1.501 din 13 noiembrie 2006 privind procedura înmatriculării, înregistrării, radierii și eliberarea ... (vezi toată discuția)