avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurãri de viaþã cu acumularea de fonduri ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurãri de viaþã cu acumularea de fonduri bãneºti necesare susþinerii educaþiei copilului

in urma cu 4ani am incheiat pentru copiii mei contracte "asigurari de viata cu acumularea de fonduri banesti necesare sustinerii educatiei copilului"..(editat) ,din iul 2010 am incetat sa mai platesc deoarece am avut grave probleme financiare,in prezent as dori sa aduc platile la zi,aprox 2000lei ,si apoi doresc sa reziliez contractele pt a primi valoarea de rascumparare ,,,,,ma intreb oare aceasta valoare e mai mare de 2000 merita sau nu ,in conditiile in care pana acum am platit 5000lei pentru cele doua contracte la o suma de 7000lei care ar fi oare valoarea de rascumparare(dupa 4ani de plati),
Ultima modificare: Marți, 27 Septembrie 2011
Iuliana Cermak, Avocat
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:40, 9 Octombrie 2011
Oare de ce nu puneti aceste intrebari chiar la banca cu pricina?
Au si site cu date de contact, au si telefoane unde va raspund niste domnisoare foarte amabile si va dau toate detaliile....
am incercat sa aflu de la ei ,dar ocolesc raspunsul
Faceti si depuneti o cerere informala privind valoarea de rascumparare, si veti primi un document care va contine obligatoriu toate datele pe care le doriti.(depuneri la zi, costuri de administrare, etc)
De regula, asigurarile cu acumulare se fac pe minim 5 ani. Daca va retrageti in anul 4, primiti valoarea de rascumparare mentionata in tabelul atasat contractului.
In afara de faptul ca va penalizeaza cu un procent, mai aveti de facut si ancheta sociala.Asa am patit si eu in urma cu 7 ani.Cand am incheiat polita in contract nu era stipulat nimic, ca la rascumparare va trebui sa le demonstrez investitia in beneficiul copilului si va dati seama ce nervi si ce umblatura pe banii mei in fond. de atunci sa nu mai aud de asigurari.

Alte discuții în legătură

Rascumparare polita asigurere inainte de maturitate olf olf Buna ziua, Vreau sa-mi rascumpar o polita de asigurare de viata dupa 14 ani, deoarece nu sunt multumita de sumele acumulate pana acum si de faptul ca ... (vezi toată discuția)
Rascumparare polita asigurare viata urgenta cafea1 cafea1 Buna. Am O problema majora cu astra - societate de asigurare. in cursul anului 2008 am incheiat un contract cu ei intrucat la sc la care am lucrat era ... (vezi toată discuția)
Asigurare pensie privata ContSters79003 ContSters79003 buna ziua! acum 5 ani am incheiat un contract cu o firma de asigurari pt a beneficia de pensie privata, contract pe 23 ani de cotizare.. , pana acum cotizand ... (vezi toată discuția)