avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... este legal?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

este legal?

Buna seara. In urma unui proces civil cu obiectul granituire am obtinut o fasie de teren din spatele zidului casei mele lata de 70 cm, si lunga 26 m, urmand sa fac un gard despartitor dintre acea fasie si propietatea vecinului apoi sa intru in spatele casei ca sa-mi repar peretele casei. Pentru aputea sa intru pe acea fasie de teren urmeaza sa sparg un zid propriu al unei anexe, in care sa montez o usa. Exista vreo lege care sa-mi interzica montarea acelei usi pentru a avea acces la propriul teren dar care da cu vederea in gradina vecinului(gardul pe care o sa-l fac va fi din sarme).
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 23:34, 27 Septembrie 2011
intrebati la Inspectoratul Teritorial pt Constructii, daca aveti nevoie de proiect si autorizatie de demolare/modificare a constructiei.
Ultima modificare: Marți, 27 Septembrie 2011
emil6702, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Granituire Lavinias Lavinias Buna seara,sper sa ma puteti ajuta intr-o problema legata de granituire.In anul 1970 tata a construit o casa din caramida,exact pe locul unei alte case pe care ... (vezi toată discuția)
Vecinul reazemă diverse lucruri de peretele casei mele. pot să construiesc un gard pe limita de proprietate? trasor trasor Bună ziua, supun atenției dvs. o problema cu care mă confrunt de ani de zile: am în proprietate o casă și 400 mp de teren cu cadastru și intabulare iar ... (vezi toată discuția)
Violarea domiciliului dimucosmin dimucosmin În lipsa și fără permisiunea mea, vechiul proprietar de la care am cumpărat un teren și pe care am construit casa in care locuiesc a intrat cu 2 mașini ... (vezi toată discuția)