avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pecizari referioare la Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pecizari referioare la Revisal

Buna dimineata tuturor!
Am gasit un comunicat de presa de la INSPECŢIA MUNCII
COMUNICARE ªI RELAŢII CU PUBLICUL :
[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:43, 28 Septembrie 2011
BUNA DIMINEATA !
Ma asteptam la ceva noutati , dar.....
adrianmarin a scris:

BUNA DIMINEATA !
Ma asteptam la ceva noutati , dar.....

Ei nu au timp sa ne lamureasca, ei doar ne baga in ceata!
Posibil sa mai apara ceva surprize cu privire la REVISAL ... oricum acest comunicat lamureste un singur aspect , si anume : nu exista niciun termen de 90 de zile pentru transmiterea versiunii noi , ci acest termen exista numai pentru salarii si sporuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat nou in revisal monik09 monik09 in situatia unui nou angajat, pot trece datele in Revisal in varianta veche, urmand apoi la preluare date in versiune noua, sa trec salariul cel tarziu pana ... (vezi toată discuția)
Revisal ContSters159916 ContSters159916 Trebuie sa rectific ceva la un contract al unui salariat. Cum export fisierul din Revisalul Nou? Care este procedura?Mentionez ca i am facut corectia in ... (vezi toată discuția)
Revisal Raluca Gorun Raluca Gorun Buna dimineata, Am intels ca pana la sfarsitul anului se pot folosi ambele variante de revisal. In acelasi timp am citit ca nu se mai poate folosi varianta ... (vezi toată discuția)