avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

Buna dimineata,

Am intels ca pana la sfarsitul anului se pot folosi ambele variante de revisal. In acelasi timp am citit ca nu se mai poate folosi varianta veche de revisal pentru contractele care se incheie acum.
Intrebarea mea e: se mai poate folosi varianta veche a Revisalului pentru contractele care se incheie acum, sau trebuie sa am obligatoriu varianat noua?

Astept raspuns
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:16, 30 August 2011
[ link extern ] /

Functioneaza in paralel pana faci prima depunere cu Revisal 5.0.6 conform HG500(citeste mentiunea de pe site).
Multumesc,

Asta am citit, dar am fost contrazisa de faptul ca acest lucru nu se aplica contractelor noi, si in momentul cand am un contract noi trebuie sa trec obligatoriu la versiune noua.

Asta e nelamurirea mea. Trebuie sa trec obligatoriu la versiunea noua la primul contract incheiat in aceasta perioada. Pe site-ul lor nu am vazut acest lucru.
1. Ati inteles gresit .. varianta veche se mai poate folosi pana la 31.10.2011 si nu pana la sfarsitul anului .

2. Ambele variante se pot folosi , astfel :
Aplicatia Revisal 5.0.6 exporta fisiere in format RVS. Acestea trebuiesc depuse pe linkul corespunzator noului sistem aflat la adresa [ link extern ]

Versiunile anterioare de Revisal exporta fisiere in format xml. Acestea pot fi in continuare depuse (timp de trei luni incepand cu 1 august 2011) la adresa [ link extern ]

3. Odata efectuata transmiterea registrului n formatul stabilit prin ultima versiune de specificatii tehnice publicate pe site-ul Inspectiei Muncii ( www.inspectiamuncii.ro ), specificatii conforme cu prevederile HG 500/2011, angajatorul nu va mai putea reveni la formatul anterior de registru (cel conform cu prevederile HG 161/2006).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal julia_chi julia_chi Stie cineva daca pentru transmiterea noului format al Revisal trebuie o noua parola? Pe noua pagina de transmitere nu imi recunoaste parola. (vezi toată discuția)
Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)
Revisal 15.08.2011 clopotzel clopotzel buna ziua Va sciu pentru ca am o problema cu ultima versiune a revisalului. Am instalat programul, am preluat datele cu salariatii si am ... (vezi toată discuția)