avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vopsitorie auto
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vopsitorie auto

Care sunt conditiile de autorizare pentru o vopsitorie auto?
Cel mai recent răspuns: Nicolaie Ciobotaru , Consultant resurse umane 23:29, 9 Septembrie 2008
mihpop a scris:

Care sunt conditiile de autorizare pentru o vopsitorie auto?


Pentru desfasurarea unei astfel de activitati trebuie sa va infiintati o societate comerciala cu obiect principal de activitate:
4520 - Intretinerea si repararea autovehiculelor.
Pentru autorizarea activitatii de vopsitorie auto in afara de faptul ca trebuie sa aveti cuprins codul CAEN 4520 - Intretinerea si repararea autovehicolelor in actul constitutiv al societatii, va trebui sa declarati aceasta activitate la un sediu secundar, deschizand in acest sens un punct de lucru. Dupa deschiderea punctului de lucru la R.C., deoarece in baza L 359/2004 procedura de autorizare a societatilor comerciale a fost simplificata, va trebui sa va adresati catorva institutii in vederea autorizarii specifice: Agentia de Protectie a Mediului - pentru emiterea avizului de mediu, Pompieri - pentru emiterea autorizatiei.

Abia apoi, avand aceste autorizatii veti putea incepe sa desfasurati activitatea propriu-zisa specifica vopsitoriei auto.

Ca o paranteza, inainte de a veni in controlul preliminar eliberarii autorizatiei de Mediu , va trebui sa aveti facute toate dotarile spatiului si toate utilajele achizitionate deoarece inspectorii teritoriali de la Mediu vor urmari aceste lucruri pentru a le trece pe autorizatie.

Mult succes.
Toate cele spuse si autorizare A.R.R.
mihpop a scris:

Care sunt conditiile de autorizare pentru o vopsitorie auto?


E una tehnica extrem de importanta privind autorizarea si calitea serviciului:

CUPTOR DE TRATAMENT PENTRU USCARE DUPA VOPSIRE.

Fara acest echipament nu rezistati in piata. Automobilistii au deja mari pretentii privind aspectul "carutei" pe care o conduc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vopsitorie auto Cristea Ionut Cristea Ionut Sunt la inceput de drum in domeniul vopsitoriei auto si nu stiu daca am voie sa imi desfasor activitatea intr-o cladire din lemn! Sau este obigatoriu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc la bloc, unde spatiul destinat uscatoriei ... Tanpartenie@yahoo.com Tanpartenie@yahoo.com Buna ziua, Locuiesc la bloc, unde spatiul destinat uscatoriei a fost inchiriat unui proprietar care il foloseste ca vopsitorie cu specific auto. Se vopsesc ... (vezi toată discuția)
Fisa post daal daal Va rog am si eu nevoie de \"FISA POSTULUI pentru VOPSITOR AUTO\" adresa mea de e-mail: office@justclassics.ro Va multumesc anticipat. Daniel (vezi toată discuția)